گروه پژوهشی بیولوژی مولکولی و مهندسی ژنتیک در راستای اهداف شرکت فناوری بن‌یاخته سعی دارد تا زمینه‌های مرتبط با حوزه مولکولی و مهندسی ژنتیک را با اتکا به دانش متخصصان خود و استفاده از دانش و اندیشة دیگر کارشناسان داخلی و خارجی و با توجه به اصل «دانش‌محوری» پوشش دهد.

این گروه درحال حاضر، پروژه‌های پژوهشی خود را در زمینه‌های تعیین پروفایل بیان ژن‌های اختصاصی سلول، تعیین پروفایل miRNAهای سلولی با تکیه بر تکنیک‌های بومی و تأییدشده و تهیة وکتورهای اختصاصی بافت متمرکز نموده است.

مدیر گروه

دکتر احسان عارفیان