مرکز تحقیقات فناوری بن یاخته با برخورداری از ظرفیت‌های سخت‌افزاری و نیروی انسانی متخصص، گروه پژوهشی ترانسژنیک را، به عنوان یکی از گروه‌های پژوهشی در سال 1390، راه‌اندازی نموده است. محققین این گروه، پژوهش ‌های بنیادی، کاربردی و بالینی روی مکانیسم‌های مولکولی لقاح، روند تکوین جنین، بلوغ آزمایشگاهی گامت ها، انتقال ژن به گامت و جنین و انتقال هسته سلولهای سوماتیک به منظور همانند سازی تولید مثلی و درمانی دارند.
محققین این گروه با دستیابی به دانش فنی انتقال هسته سلولهای سوماتیک به منظور همانند سازی تولید مثلی و درمانی گام هایی اساسی در جهت تولید حیوانات شبیه سازی شده و ترانسژنیک به عنوان بیوراکتور تولیدی فراورده های بیولوژیک و دارویی برداشته اند. این گروه ارتباط منسجمی را با گروههای سلولی و مولکولی داشته و بخشی از فعالیت های این گروه معطوف گسترش و بررسی های مولکولی فرایند های درگیر در روند تکوین جنین به صورت Single Cell می باشد.

زمینه و محور فعالیت گروه

فعالیت های پژوهشی:

بهره گیری از روش های کمک باروری در حیوانات با هدف ارتقای بازده تولید مثلی
تولید حیوانات شبیه سازی شده و تراریخته به عنوان بیوراکتور به منظور تولید فراورده های بیولوژیک
شناخت و بهبود عوامل تاثیرگذار در تغییرات اپی ژنتیک جنین های شبیه سازی شده
ایجاد لاین های سلولی با منشا سلول های بنیادی جنینی از بلاستوسیست های همانند سازی شده

فعالیت های آموزشی:
برگزاری دوره های آموزشی